houses, neighborhood, cobblestones-802074.jpg

Planmatig vastgoedonderhoud professioneel geïnventariseerd

Parkeergarages, musea, appartementencomplexen en andere gebouwen zijn allemaal vormen van vastgoed, wat inherent verbonden is met het onderhoud van vastgoed. Voor een appartementencomplex geldt over het algemeen dat de Vereniging van Eigenaren verantwoordelijk gesteld wordt voor het organiseren van het vastgoedonderhoud, waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt in de vorm van een maandelijkse bijdrage. Desondanks houdt het niet op bij dit administratieve deel, want er zal ook in kaart gebracht moeten worden aan welke onderhoudsbeurten dit geld besteed moet worden en wanneer dit onderhoud plaats zal vinden. Kortom, er komt heel wat kijken bij het onderhoud van vastgoed. Echter, hoe zorg jij er als vastgoedbeheerder of -eigenaar voor dat dit overzichtelijk in kaart gebracht wordt?

Maak gebruik van een meerjarenonderhoudsbegroting

Laan35 is bekend met de bovenstaande moeilijkheden die komen kijken bij het inventariseren van het planmatig onderhoud van vastgoed. Om die reden helpen onze specialisten je graag bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting, waarin dit planmatige onderhoud opgenomen wordt. Hiervoor zullen wij eerst het vastgoed inspecteren en er foto’s van maken, zodat we kunnen aantonen waarom bepaalde onderhoudszaken op de korte of lange termijn plaats moeten vinden. Vervolgens kan Laan35 de hulp van een geschikt onderhoudsbedrijf inschakelen, zodat zij het onderhoud in de MJOB op kunnen pakken. Wil jij echter met spoed een onderhoudsbeurt geklaard hebben, omdat dit niet uitgesteld kan worden? Ook dan ben je bij Laan35 aan het juiste adres en helpen we je graag.

Kom met Laan35 in contact

Klinkt de MJOB als muziek in de oren om orde in de chaos te scheppen? Aarzel dan vooral niet om een bezoekje te brengen aan de website van Laan35 voor meer informatie over onze diensten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van vastgoedonderhoud! Wij hebben namelijk een professionele visie op vastgoed, die wij graag met jou delen.