Over Zuidas Solar

Duurzame oplossingen

Wij leveren wat u nodig heeft

Als sourcing- en servicebedrijf richten we ons op elke individuele klant. We werken nauw met u samen om op maat gemaakte diensten aan te bieden die uw inspanningen ondersteunen om uw dagelijkse processen te optimaliseren, uw vaardigheden te ontwikkelen en meer winstgevende bedrijven te runnen. Onze snelle en nauwkeurige levering kan uw productiviteit helpen verhogen. We leveren de juiste producten op tijd, precies wanneer, waar en hoe u ze nodig heeft. We hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde medewerkers.

Cijfers

Ons bedrijf in getallen

150

Producten

15

Jaar ervaring

250

Afgeronde projecten

Iedereen aan de groene stroom, dat is onze visie

Wie we zijn

Zuidas Solar is een toonaangevend Europees inkoop- en dienstenbedrijf, voornamelijk op het gebied van elektrische, verwarming en sanitair, ventilatie en klimaat- en energieoplossingen. Onze kernactiviteiten zijn gericht op productsourcing, diensten met toegevoegde waarde en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten. We geloven in de kracht van ja en streven er altijd naar om de unieke en oprechte behoeften van onze klanten te begrijpen om relevante, persoonlijke en waardetoevoegende diensten te bieden, waardoor onze klanten winnaars worden.

Een sterk beursgenoteerd bedrijf

Onze omzet bedroeg ca. EUR 11,7 miljard in 2019 en we hebben momenteel ca. 3.000 medewerkers. Zuidas Solar is genoteerd op Nasdaq Kopenhagen met de korte aanduiding SOLAR B en is genoteerd sinds 1953. Het aandeel is opgenomen in de MidCap + -index.

Wilt u ook groene stoom? Doe dan nu uw aanvraag